Plačilo in dostava

Plačilo - možnost izbire*:

 

  • plačilo na trr (po predračunu): Po oddanem naročilu boste na vaš e-mail naslov prejeli potrditveno sporočilo v katerem so vsi podatki za plačilo naročila na naš trr račun. Če bi želeli, da vam pošljemo uradni predračun, nam to sporočite. Po prejetem plačilu bomo izdelke odposlali na vaš naslov.
  • plačilo po povzetju: naročeno blago bomo v čimkrajšem času odposlali na vaš naslov. V kolikor naročenih artiklov ni na zalogi vas bomo obvestili.

 

Dostavna služba: 

naročene artikle odpošiljamo preko Pošte Slovenije ali GLS Slovenija. V primeru nakupa težjih artiklov, le-te pošiljamo preko podjetja Intereuropa.

 

Dobavni rok: 

Izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 1-2 delovnih dneh. Izdelke, ki niso na zalogi bomo odposlali takoj, ko bo to mogoče. O točnem dobavnem roku vas bomo obvestili.

 

*Velja za naročila oddana preko spletne trgovine.

Servis

Nudimo servis strojev za obdelavo kovin in lesa.
Za več informacij in svetovanje nas pokličite.
Kontakt

Zadnje novice

Tračne in krožne žage Thomas Sthemma

Široka ponudba tračnih in krožnih žag italijanskega proizvajalca Thomas -Sthemma. Za več informacij nas kontaktirajte na: 031 593 336, info@primtech.si […]

Preberi več
Tračne in krožne žage MEP

UGODNO Profesionalne tračne in krožne žage MEP! Pošljite povpraševanje in izdelali vam bomo super ponudbo! Kontakt: info@primtech.si, 031 593 336

Preberi več
Novo v spletni trgovini

Seti vpenjalnih glav s stročnicami, vrtalnih glav in trnov.

Preberi več

Prijava na e-novice

Bodite na tekočem o novostih in akcijah.
E-novice